Werving en selectie

Zoekt u nieuwe zorgprofessionals voor een vaste positie binnen uw bedrijf? Wij helpen u graag bij het werven en selecteren van de juiste kandidaat. Door ons groeiende netwerk en expertise van de arbeidsmarkt zijn wij in staat om u snel een lijst met potentiële kandidaten voor uw bedrijf aan te bieden. Alle kandidaten zijn goed opgeleide zorgprofessionals die bewezen hebben dat zij experts zijn of over specifieke kennis beschikken.

Aanzij werkt ook samen met een erkend opleidingsinstituut. Dit opleidingsinstituut biedt goede kwaliteit zorgopleidingen aan, zodat de zorgprofessional met een erkend diploma het werkveld kan betreden. Gedurende de opleiding zorgt Aanzij voor een goede begeleiding van de leerlingen, zodat u daar minder omkijken naar heeft. Dus ook als u op zoek bent naar leerlingen, of hier meer informatie over zou willen ontvangen, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wat bieden wij?

  • Flexibiliteit; bij ziekte nemen we u alle zorg uit handen en zorgen ervoor dat u vervanging krijgt;
  • Aanzij zorgt voor de salarisadministratie; 
  • Beste zorgprofessionals die zich hebben bewezen over uitstekende kwaliteiten te beschikken;
  • Goede (werk)begeleiding voor leerlingen en herintreders;
  • Scholing in samenwerking met een erkend opleidingsinstituut;
  • Uitstekende bereikbaarheid voor vragen en advies;
  • scherpe tarieven voor ZZP-ers.

 

Uitzenden

Heeft u plotseling personeel nodig? Is er bijvoorbeeld sprake van een ziekmelding, is het extra druk gedurende vakantieperiodes of wilt u de werkdruk van het personeel verlagen? Welke situatie zich ook voordoet, Aanzij biedt u de mogelijkheid om flexibel personeel in te zetten. Dit betekent dat wij ons uiterste best zullen doen om snel extra zorgmedewerkers in te zetten tijdens deze onverwachte gebeurtenissen.

Zo bent u van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat (en zelfs 's nachts) verzekerd van deskundige zorgprofessionals die zich enthousiast en passievol voor uw zorgvragers inzetten.

 

Payrolling

Aanzij werkt samen met een backoffice, genaamd Pay for people. Zij verzorgen de verloningen van onze kandidaten. 

Zo heeft u als opdrachtgever geen omkijken naar de personeelsadministratie.

 

Even de voordelen op een rijtje:

* geen personeelsadministratie; salarisverwerking en - betaling, opmaak arbeidscontracten op maat, urenadministratie en afdrachten van wettelijke premies.

* geen werkgeversrisico; Pay for people betaald een zieke medewerker, niet u als opdrachtgever

* maximale flexibiliteit; meerdere korte arbeidscontracten

* scherpe tarieven voor ZZP-ers.

 

!!! Vraag onze tarievenlijst op, deze sturen wij u z.s.m. toe!!!