"De zorg voor morgen begint vandaag"

 

Missie

Aanzij zet zich in voor goede zorg! Wat houdt goede zorg nou precies in? Het leveren van betrokken en goed opgeleid zorgpersoneel is van essentieel belang. Daarnaast zorgt Aanzij en de zorgprofessional ervoor dat men tijdig geschoold is/wordt. Maar bovenal heeft Aanzij warme, liefdevolle en gezellige zorgprofessionals. Wij van Aanzij streven naar tevredenheid van de client want daar draait goede zorg om, daarmee is de opdrachtgever ook tevreden en kan de zorgprofessional doen waar hij/zij echt goed in is, namelijk, zorgen voor de clienten.

 

Aanzij biedt zorgprofessionals werkbegeleiding en coaching op maat. Op deze manier zorgen we ervoor dat de zorgprofessional het beste uit zichzelf haalt. Daarnaast ondersteunen wij de opdrachtgever en verlichten de werkdruk.

Aanzij streeft naar de perfecte match tussen zorgprofessional en opdrachtgever. Voordat wij een zorgprofessional bij een opdrachtgever plaatsen, gaan wij eerst uitgebreid het gesprek aan met beide partijen. Zo weten wij precies wat de wensen en verwachtingen zijn van onze klanten.

Een perfecte match kan alleen tot stand komen met goed opgeleide zorgprofessionals. Daarom werken wij samen met een erkend opleidingsinstituut. Dit opleidingsinstituut biedt goede kwaliteit zorgopleidingen aan, zodat de zorgprofessional met een erkend diploma het werkveld kan betreden.

Aanzij zorgt voor een open communicatie naar zowel de zorgprofessional als de opdrachtgever. Zo weten alle partijen waar zij aan toe zijn.


Visie

Aanzij wil passievolle zorgprofessionals helpen bij het vinden van een uitdagende baan in de zorg. Dit geldt met name voor uitzendkrachten en kandidaten die op zoek zijn naar een vaste aanstelling. Wij willen dat iedereen zijn/haar werk met liefde en aandacht kan uitoefenen.

Aanzij wil ook opdrachtgevers helpen bij het vinden van de juiste zorgprofessional. Zeker nu de zorgsector met grote tekorten kampt, is het belangrijk om de zorgprofessional bij de juiste opdrachtgever en in het juiste team te plaatsen. Wij zijn ervan overtuigd dat de perfecte match tussen zorgprofessional en opdrachtgever niet alleen een verrijking van het zorgteam is, maar ook zal zorgen voor de best mogelijke zorg voor de zorgvrager.

 

Uitgangspunten

 

Wet-en regelgeving

Aanzij hanteert 5 beginselen die van grote waarden zijn:

  • Gelijkheid
  • Non-discriminatie
  • Transparantie
  • Proportionaliteit
  • Wederzijdse erkenning

 

Maatschappelijk uitgangspunt

Daarnaast doet Aanzij aan social return; dit houdt in dat wij een bepaald percentage opzij zetten voor extra banen, werkplekken en stageplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.