Welkom!

Goed dat je er bent, en dat je via Aanzij op zoek wilt naar een leuke baan. Wij helpen je graag aan een baan die bij je past. Maar wij vinden het ook belangrijk om, samen met jou, te kijken naar je talenten en je ontwikkeling. Zodat je interessant bent en blijft voor onze opdrachtgevers. Zo helpen we je stap voor stap aan een betere baan.

 

Werving en selectie

Zoek je een nieuwe uitdaging, maar wil je wel een vaste baan? Wat vind je écht belangrijk in jouw werk? Of denk je na over een volgende stap in je carrière en wil je je verder ontwikkelen? Pak de regie over jouw carrière! 

Bekijk dan onze werving en selectie mogelijkheden. Is er een match? Dan krijg je een contract direct bij de opdrachtgever.

 

Uitzenden

Als tijdelijk medewerker ben je belangrijk voor ons. Je wordt ingezet in drukke tijden, tijdens vakanties, vervangt medewerkers bij ziekte of vervult een functie waar nog geen vaste kracht voor gevonden is.

Het is bij ons ook mogelijk om te werken op 0-uren basis. Bij een 0-urencontract is er sprake van een dienstverband waarin je op afroep werkt, Flexwerken zonder urenverplichting en waarbij je loon ontvangt over de gewerkte uren. Je werkt dus alleen wanneer je wilt werken. Ideaal om te combineren met een andere (vaste) baan of voor ZZP’ers.