Missie

Aanzij zet zich vooral in voor zorgverleners met schoolgaande (jonge) kinderen. Het blijkt voor hen vaak lastig te zijn om hun rooster aan te laten sluiten op dat van de kinderen. Hierin wil Aanzij het verschil maken!

Onze opdrachtgevers zijn bereid de roosters aan te passen aan dat van de zorgprofessional, zodat men naar eigen wens kan werken.

 

Aanzij biedt zorgprofessionals werkbegeleiding en coaching op maat. Op deze manier zorgen we ervoor dat de zorgprofessional het beste uit zichzelf haalt.Daarnaast ondersteunen wij de opdrachtgever en verlichten de werkdruk.

 

Aanzij streeft naar de perfecte match tussen zorgprofessional en opdrachtgever. Voordat wij een zorgprofessional bij een opdrachtgever plaatsen, gaan wij eerst uitgebreid het gesprek aan met beide partijen. Zo weten wij precies wat de wensen en verwachtingen zijn van onze klanten.  

 

Een perfecte match kan alleen tot stand komen met goed opgeleide zorgprofessionals. Daarom werken wij samen met een erkend opleidingsinstituut. Dit opleidingsinstituut biedt goede kwaliteit zorgopleidingen aan, zodat de zorgprofessional met een erkend diploma het werkveld kan betreden.

 

Aanzij zorgt voor een open communicatie naar zowel de zorgprofessional als de opdrachtgever. Zo weten alle partijen waar zij aan toe zijn.

 

 

Visie

 

Aanzij wil passievolle zorgprofessionals helpen bij het vinden van een uitdagende baan in de zorg. Dit geldt met name voor uitzendkrachten en kandidaten die op zoek zijn naar een vaste aanstelling. Wij willen dat iedereen zijn/haar werk met liefde en aandacht kan uitoefenen.

 

Aanzij wil ook opdrachtgevers helpen bij het vinden van de juiste zorgprofessional. Zeker nu de zorgsector met grote tekorten kampt, is het belangrijk om de zorgprofessional bij de juiste opdrachtgever en in het juiste team te plaatsen. Wij zijn ervan overtuigd dat de perfecte match tussen zorgprofessional en opdrachtgever niet alleen een verrijking van het zorgteam is, maar  ook zal zorgen voor de best mogelijke zorg voor de zorgvrager.