HR- Manager en verpleegkundige

Mijn naam is Suzanne Loermans, ik ben eigenaar en Human Resource Manager van Aanzij.

Na jaren in de gezondheidszorg en kinderopvang te hebben gewerkt, heb ik besloten om voor mezelf te beginnen.

Met Aanzij wil ik mij volledig inzetten voor de opdrachtnemer en opdrachtgever. De perfect match is ten aller tijde mijn uitgangspunt, zodat alle partijen tevreden zijn. Ik wil zorgprofessionals de kans bieden om te “snuffelen, voelen en ruiken” aan verschillenden opdrachtgevers, zodat zij ten aller tijde hun eigen keus kunnen maken om als uitzendkracht te werken of toch een vaste aanstelling te aanvaarden. Daarnaast wil ik ook de meest geschikte kandidaat vinden voor de opdrachtgever.

Mijn passie voor de zorg drijft mij om kwalitatief goed opgeleide zorgprofessionals een juiste plek te geven, waar zij zich als een vis in het water voelen. Omdat ik zelf veel ervaring heb in verschillen sectoren van de gezondheidszorg en welzijn weet ik dat het zeer prettig is, als er goede kandidaten geselecteerd worden, die passen bij een team en organisatie. Door mijn nauwe samenwerking met leidinggevenden weet ik wat een zorgorganisatie zoekt in haar zorgprofessionals. Tegelijkertijd zorgt mijn jarenlange ervaring als verpleegkundige ervoor dat ik ook weet wat de wensen van zorgprofessionals zelf zijn. Hierin kan ik mijn kwaliteiten voor werving & selectie goed toepassen.

Of je nou een opdrachtnemer of een opdrachtgever bent, ik hoop dat ik met mijn humor, passie en gedrevenheid mijn enthousiasme voor de zorg op jou kan overdragen. Ik ben een gezelligheidsmens en daarom streef ik ernaar jou het gevoel te geven dat je zeer welkom bent bij Aanzij. Het zijn jouw wensen waar ik mij sterk voor maak!

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

 

Suzanne Loermans

s.loermans@aanzij.nl

06-18857418

 

Planner/recruiter en Verzorgende IG, Mitch Harteveld

 

Graag stel ik mezelf aan jullie voor..

 

Mijn naam is Mitch Harteveld, intercedent en zorgverlener bij Aanzij.

 

Na jarenlange ervaring in de zorg ben ik mij steeds meer gaan interesseren in het recruiten van personeel en hoe het is om een eigen bedrijf te hebben.

 

Mijn doel is, om samen met jou te kijken welke baan en functie het beste bij jou past, de perfecte match! 

Aanzij is altijd op zoek naar kwaliteit en passie voor zorg.

 

Aanzij biedt veel mogelijkheden voor mij om te groeien waardoor ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Samen met Suzanne vormen wij een sterk en harmonieus team waarbij iedereen zich gezien en gehoord voelt.

 

Ik kijk er naar uit jullie te mogen verwelkomen bij Aanzij!

 

Mitch Harteveld
m.harteveld@aanzij.nl
06-18857419